« Naar het overzicht

Golden Partner - AluService


ALUSERVICE.
Open je de website van Aluservice, dan merk je meteen dat het hier niet gaat om de schrijnwerker om de hoek. Als specialist in aluminium bouwproducten is ons topteam van zo’n 20 gemotiveerde medewerkers dagelijks aan de slag om samen met algemene aannemers, dakdekkers en gevelbouwers de mooiste en meest uitdagende gebouwen op te leveren in het hele land. Op de particuliere markt zal je ons niet vinden dus. Waarom lokaal sponsoren dan, vraag je je misschien af? Heel simpel, omdat Campinia voor ons niet zomaar een club is. Het is de plek waar Aluservice-bestuurder Kris Wynen zijn basketcarrière afsloot, en zoon Viktor de fakkel – of in dit geval: de bal - intussen vol enthousiasme overnam. Sindsdien is de liefde voor de club alleen nog maar gegroeid!
Meer over Aluservice vind je via deze link: http://www.aluservice.be

Totaalservice voor aluminium muur- en wandbekleding op maat
Sinds de oprichting in 2004 door Kris Wynen onderging Aluservice een sterke groei. Inmiddels telt ons bedrijf een twintigtal gemotiveerde medewerkers en maakt het onderdeel uit van B&R Bouwgroep. Onze grote kracht zit in de totaalservice voor aluminium muur- en wandbekleding, inclusief opmetingen, eigen transport, maatwerk uit eigen atelier én montage. We richten ons op projecten in heel België. Voor structurele zonwering en lamellenwanden zijn we officieel partner van Renson.
Alles in eigen atelier
Aluservice beschikt over een eigen atelier waar alle snij-, las- en plooiwerken gebeuren. Op die manier garanderen we absoluut maatwerk. Na het opmeten op de werf staan ons technische tekenaars in voor het uitwerken van correcte technische uitvoeringsplannen. Voor het poederlakken werken we samen met vaste partners die over een Qualicoat certificaat beschikken.
Onze klanten
Wij werken in heel België in opdracht van algemene aannemers, terrasbouwers, dakwerkers, schrijnwerkers... Bij de uitvoering van hun project rekenen zij op onze specifieke vakkennis inzake aluminium wand- en muurbekleding. Voor architecten en studiebureaus ontwikkelden wij een databank met technische fiches en lastenboeken.
Team van een twintigtal medewerkers
Aluservice is een dynamisch en toekomstgericht bedrijf met een familiaal karakter. Het gedreven team van een twintigtal medewerkers bestaat uit een projectleider, technische tekenaars, een montageploeg en een productieploeg. De commerciële binnendienst volgt vragen van klanten snel en efficiënt op.

Een kijk op onze producten en projecten vind je op www.aluservice.be