« Naar het overzicht

Bronze Partner - Sportservice bvba


Sportservice bvba in Dessel is dé Kempense speciaalzaak voor verhuur en verkoop van ski- en snowboardmateriaal. Zaakvoerder Michel Segers heeft al meer dan dertig jaar ervaring en volgt alle nieuwste technieken op de voet. Met een ruim gamma voor zowel beginners als ervaren wintersporters.

Niemand die met zoveel passie en kennis van zaken over ski- en snowboardmateriaal spreekt als Michel Segers. Meer dan dertig jaar ervaring, Oostenrijks gediplomeerd en gaf zelf 23 jaar les… Het Sportserviceteam bestaat uit Michel, Agnes en Katelijne : ze volgen de nieuwste technieken op om zo jullie op maat te kunnen bedienen

Sportservice bvba in Dessel is dé Kempense speciaalzaak voor verhuur en verkoop van ski- en snowboardmateriaal. Zaakvoerder Michel Segers heeft al meer dan dertig jaar ervaring en volgt alle nieuwste technieken op de voet. Met een ruim gamma voor zowel beginners als ervaren wintersporters.


Niemand die met zoveel passie en kennis van zaken over ski- en snowboardmateriaal spreekt als Michel Segers. Meer dan dertig jaar ervaring, Oostenrijks gediplomeerd en gaf zelf 23 jaar les… Het Sportserviceteam bestaat uit Michel, Agnes en Katelijne : ze volgen de nieuwste technieken op om zo jullie op maat te kunnen bedienen.

Schoenen
Alles begint bij het opmeten van de voeten. Maar ook de zij- of zelfs de binnenkanten van een skischoen aanpassen om pijnpunten weg te werken.. “We doen dat al sinds 2007”, legt Michel uit. “Altijd volgens de nieuwste technieken. Wil je langskomen voor ‘bootfitting’? Bel vooraf even voor een afspraak. Dan wordt er voldoende tijd voorzien om je alle opties uit te leggen en de schoenen aan te passen.
Een belangrijk onderdeel zijn zooltjes en de juiste sokken. Op het vlak van nazorg is Sportservice top! Gratis trouwens, indien de schoenen bij Sportservice zijn aangekocht.

 Glijvermogen van de ski's
Sportservice heeft een eigen wavestructuur ontwikkeld, waardoor water sneller wordt afgevoerd, een vlottere kantenwissel en er minder torsie op je knieën is. De ski’s waxen en slijpen doen ze bij Sportservice trouwens in eigen atelier met de meest professionele machines.

Ook voor beginners
Sportservice bvba heeft een groot gamma, in verschillende prijscategorieën. Naast de schoenen, ski’s en snowboards heeft Michel ook alles in huis wat je verder nog nodig hebt om comfortabel de piste af te glijden: jassen en broeken, skibrillen, sokken, handschoenen, technisch ondergoed, helmen,… Je kan hier zelfs een skibox of sneeuwkettingen huren. En als je al je materiaal hier al huurt, dan hoef je dat ginder niet meer te doen. “Want een skipas kost veel geld,” zegt Michel, “dus daar wil je optimaal van genieten. Het is dan zonde om daar twee keer een halve dag bezig te moeten zijn met materiaal te zoeken en weer in te leveren. Het materiaal hier, is prijs/kwaliteit verhouding, goedkoper dan in de skigebieden zelf.” Handig om weten is dat er ook in de verhuur verschillende breedtematen in skischoenen beschikbaar zijn. Want ook als je huurt, wil je uiteraard een comfortabele skischoen. Bovendien worden huurschoenen ontsmet en gedroogd, ski’s geslepen en gewaxt, na elke huurperiode, hoe kort deze ook is.

Naast skimaterialen heeft de winkel ook een aanbod in andere outdoor-sporten. Met onder andere wandelschoenen, skates, trekkingmateriaal, rugzakken, compressiekousen enz.

De link met basketbal : Mijn broer Ivan en zijn gezin Ann, Ferre en Amke, hebben jaren bij Spinba en Campinia gesleten.

Waarom sponsoren wij : Dit is een respect verhouding. Indien Campinia materiaal nodig heeft kopen ze dat bij Sportservice. Wij geven dan een goede prijs en sponsoren, zo is het een win-win situatie. Campinia heeft ook een sponsorfiche bij ons waardoor ze met de hulp van hun leden extra sponsoring kunnen verwerven.
De leden of sympathisanten kunnen de aankopen bij Sportservice op deze fiche laten zetten en de club krijgt daar extra sponsorgelden voor waar ze eigenlijk niets voor moeten doen.